Professionel entreprenørservice af jord-, rør- og betonarbejde Nykøbing Sjælland

Er du på jagt efter en, der kan hjælpe med at flytte en stor mængde jord, støbt et nyt fundament eller har du brug for at få kigget på dine rør? Så står Jord - Rør og Beton klar til at hjælpe dig. Vi udfører professionelt jord-, rør- og betonarbejde. Uanset opgavens størrelse kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi er altid fokuseret på at levere kvalitetsarbejde, som både du og vi kan være stolte af.

Mange forskellige typer af opgaver

Som entreprenørfirma er vi i stand til at løfte en bred vifte af opgaver inden for entreprenørfaget, men vi fokuserer særligt på arbejde inden for jord, rør og beton, som vi igennem årene har stiftet et godt bekendtskab med. Det betyder også, at vi kan hjælpe med mange forskellige typer af opgaver.

 

 

Vi udfører blandt andet:

  • Udgravning af indkørsler, terrasser, nye huse, tilbygninger til eksisterende huse, planering og grubning af have
  • Separering af kloakker, udbedring af rørskader efter rotter
  • Støbearbejde af fundamenter til nye huse og tilbygninger
  • Etablering af nye dræn og opgravning af eksisterende dræn
  • Oprensning af grøfter og vandløb
  • Nedgravning af kabler'
  • Nedgravning af samletanke i kolonihaver

 

Vi har det nyeste udstyr og værktøjer

Hos Jord - Rør og Beton gør vi altid brug af det nyeste udstyr, når vi skal udføre vores arbejde for, at vi kan opnå et tilfredsstillende resultat. Alle vores medarbejder er dygtige og kompetente, og så er de alle i stand til at benytte de redskaber, vi har. På den måde kan vi nemlig løse alle former for opgaver og finde de bedste løsninger til de opgaver, vi står overfor. Det betyder, at vi er godt udrustet til at udføre et grundigt stykke arbejde, når vi skal hjælpe dig med din næste opgave.

Skal vi hjælpe dig med dit
kommende projekt?

Har vi fanget din opmærksomhed og er du interesseret i at vide mere om vores entreprenørservice? Så kan du altid kontakte os, så tager vi gerne en snak med dig om de forskellige muligheder og løsninger. Vi kan også give dig et uforpligtende tilbud på det, du har brug for at vi kigger på.

Kontakt os i dag