Et professionelt entreprenørfirma
i Nykøbing Sjælland

Jord - Rør og Beton er et professionelt entreprenørfirma, der har eksisteret siden februar 2022. Efter 27 år i branchen startede Johnni Lind Plum Jørgensen Jord - Rør og Beton. Vi har beliggenhed i Nykøbing Sjælland, men kører også gerne ud til kunder, der befinder sig andre steder i Vestsjælland, Odsherred og København.

 

Hvis du er interesseret i, hvad vi kan gøre for dig, høre om vores kompetencer eller noget helt tredje kan du altid kontakte os.

Vores kerneområder er jord, rør og beton

Der findes næsten ikke det vi ikke kan løse, når det gælder jord, rør og beton. Med flere år i branchen har vi foretaget en bred vifte af opgaver, og vi er derfor godt klædt på til at finde en løsning til dig.

 

Kvalitet og tilfredse kunder har siden firmaets start været to vigtige nøgleord i vores arbejde. Det betyder også, at vi stolt kan sige, at vi har tilbagevendende kunder, der både sætter pris på vores arbejde og varmt anbefaler os til andre, de møder.

 

Loyalitet, ærlighed og åbenhed

Vælger du os til din næste opgaver, kan du være sikker på, at du vælger et firma, som er loyale, ærlige og åbne i udførelsen af arbejdet. Det betyder blandt andet, at vi altid er gennemsigtige med vores arbejde, priser og meget andet.

 

I Jord - Rør og Beton kender medarbejderne hinanden utrolig godt, og vi har et stærkt sammenhold. Så når du vælger os, får du ikke kun et professionelt entreprenørfirma, men også en familiær forretning, hvor medarbejderne har et tæt bånd med hinanden. Det betyder, at vi i højere grad er i stand til at løfte de opgaver, vi bliver stillet, da vi kender hinanden rigtig godt.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og fortæl om dine ønsker og behov, så laver vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. Vi bestræber os på, at blive din foretrukne entreprenør i Nykøbing Sjælland, og vi ser frem til at høre dig.

 

På gensyn hos Jord - Rør og Beton.

Kontakt os i dag